Fiskars Skalpel / Kunstnerkniv Softgrip

(30 customer reviews)
Original price was: kr. 79,00.Current price is: kr. 69,00.
En skalpel er et af de redskaber, der er gode at have i enhver kreativ værktøjskasse, men specielt, hvis du arbejder med papirkunst, kan en skalpel være et uundværligt basisredskab. Med en rigtig god og skarp skalpel kan du skabe de smukkeste papirkunstvæ … læs mere her

Er Fiskars Skalpel / Kunstnerkniv Softgrip på lager?

Annonce
Køb Fiskars Skalpel / Kunstnerkniv Softgrip

Beskrivelse

Fiskars Skalpel / Kunstnerkniv Softgrip beskrivelse:

  • Mærke: Fiskars
  • Navn: Fiskars Skalpel / Kunstnerkniv Softgrip
  • Pris: kr. 69.00
  • ProduktID: 078484167113

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Fiskars Skalpel / Kunstnerkniv Softgrip her.

Fiskars Skalpel / Kunstnerkniv Softgrip – Hobbyartikler er kommet for at blive

Måske har du også lagt mærke til det – der er mange i dag, der er, startet på at bruge strikning og hækling som meditation- og du bliver måske overrasket når du læser, at det ikke kun er damer oppe i alderen, vi jo fordomsfuldt betragter som den eneste målgruppe for garn og den slags. Unge sidder i dag lige så ofte med garnnøgler og er kreative der køber garn, stikkepinde, strikkemønstre osv. Rito.dk har nogle rigtig gode bud på garn, strikkepinde osv. i god kvalitet. Oven i hatten får du, prisgaranti og en returret på flotte 365 dage, så du kan med ro i dit sind købe Fiskars Skalpel / Kunstnerkniv Softgrip.

Fiskars Skalpel / Kunstnerkniv Softgrip med prisgaranti

Fiskars Skalpel / Kunstnerkniv Softgrip er klar til dig her i shoppen. Du finder den i den populære kategori Tilbehør & Redskaber > Sakse / Opsprætter / Knive / Stansejern / Skæremaskiner > Knive og opsprættere. Vidste du, at du også får hele 365 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge Fiskars Skalpel / Kunstnerkniv Softgrip. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber Fiskars Skalpel / Kunstnerkniv Softgrip ved den velkendte shop Rito.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Hos webshoppens store udvalg finder du noget for alle, og der er det oplagte valg Fiskars Skalpel / Kunstnerkniv Softgrip. Når der handles i webshop sparer du penge- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Fiskars Skalpel / Kunstnerkniv Softgrip med 365 dages returret (Ja, et helt års returret!)

Forbrugere der køber produkter i danske webshops, begunstiges du af bedre rettigheder, end hvis du handler i en fysisk butik. Dine varer skal kunne returneres i 14 dage. efter du har foretaget dit køb på nettet, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og prissammenlignen er let at foretage, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Og du kan faktisk sammenligne priser så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik – det er slut nu, når du handler online køen er der slet ikke, når du handler online, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

30 reviews for Fiskars Skalpel / Kunstnerkniv Softgrip

4.9 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “Fiskars Skalpel / Kunstnerkniv Softgrip”

Fiskars Skalpel / Kunstnerkniv Softgrip – En skalpel er et af de redskaber, der er gode at have i enhver kreativ værktøjskasse, men specielt, hvis du arbejder med papirkunst, kan en skalpel være et uundværligt basisredskab. Med en rigtig god og skarp skalpel kan du skabe de smukkeste papirkunstvæ