Gepard Garn Sømandsgarn Unicolor 414 Lys Hindbær

kr. 36,00
Sømandsgarn er meget fleksibelt og kan strikkes på pind 3½ – 7 mm. Strikkefasthed og nogenlunde forbrug kan ses i skemaet nedenfor. Bemærk, at der skal påregnes lidt ekstra til snoninger og flerfarvemønstre. Pindestørrelse i mm 3½ 4 4½ 5 5 … læs mere her

Er Gepard Garn Sømandsgarn Unicolor 414 Lys Hindbær på lager?

Annonce
Køb Gepard Garn Sømandsgarn Unicolor 414 Lys Hindbær

Beskrivelse

Gepard Garn Sømandsgarn Unicolor 414 Lys Hindbær beskrivelse:

  • Mærke: Gepard Garn
  • Navn: Gepard Garn Sømandsgarn Unicolor 414 Lys Hindbær
  • Pris: kr. 36.00
  • ProduktID: 5740002004419

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Gepard Garn Sømandsgarn Unicolor 414 Lys Hindbær her.

Gepard Garn Sømandsgarn Unicolor 414 Lys Hindbær – Hobbyartikler er kommet for at blive

Flere og flere er, begyndt på det gamle håndværk strikning og hækling- og tro ikke det kun er kvinder, som før i tiden var dem, som strikkede og hæklede på livet løs. Det er ligeså ofte de unge i dag der kaster sig over at strikke eller hækle. Rito.dk er landets førende webshop indenfor garn, og det der hører sig til. Skulle du være i tvivl om prisen, så giver de dig, prisgaranti og med den et års returret, så du får også ro i maven, når du køber Gepard Garn Sømandsgarn Unicolor 414 Lys Hindbær.

Gepard Garn Sømandsgarn Unicolor 414 Lys Hindbær med prisgaranti

Gepard Garn Sømandsgarn Unicolor 414 Lys Hindbær ligger på hylden i det store sortiment der er i varegruppen Garn > Garn Producenter > Gepard Garn > Gepard Garn Sømandsgarn. Og hey – du får jo også lige hele 365 dages returret oven i hatten når du køber Gepard Garn Sømandsgarn Unicolor 414 Lys Hindbær. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber Gepard Garn Sømandsgarn Unicolor 414 Lys Hindbær i den kendte webshop Rito.dk, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her går mange på jagt efter deres mål, det kan jo passende være Gepard Garn Sømandsgarn Unicolor 414 Lys Hindbær. Købes der ind i online webshops er priserne bedre- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Gepard Garn Sømandsgarn Unicolor 414 Lys Hindbær med 365 dages returret (Ja, et helt års returret!)

Hver eneste gang, du shopper online i en dansk webshop, begunstiges du af bedre rettigheder, end hvis du handler i en fysisk butik. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. efter dit online køb, en del shops efterhånden giver endnu mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Det er let i dag at sammenligne priser – du kan gøre det fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. En anden ting du også slipper for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “Gepard Garn Sømandsgarn Unicolor 414 Lys Hindbær”

Gepard Garn Sømandsgarn Unicolor 414 Lys Hindbær – Sømandsgarn er meget fleksibelt og kan strikkes på pind 3½ – 7 mm. Strikkefasthed og nogenlunde forbrug kan ses i skemaet nedenfor. Bemærk, at der skal påregnes lidt ekstra til snoninger og flerfarvemønstre. Pindestørrelse i mm 3½ 4 4½ 5 5