John James Pebbles Assorterede Tynde Stoppenåle Str. 3/9 12 stk.

kr. 35,00
John James Pebbles Assorterede Tynde Stoppenåle indeholder 12 små stoppenåle i størrelse 3/9. De kommer i et gult etui. John James Pebbles er en smart serie af nåle i et aflangt, rundt etui. Bunden af etuiet har farve efter hvilken type nåle, der er i … læs mere her

Er John James Pebbles Assorterede Tynde Stoppenåle Str. 3/9 12 stk. på lager?

Annonce
Køb John James Pebbles Assorterede Tynde Stoppenåle Str. 3/9 12 stk.

Beskrivelse

John James Pebbles Assorterede Tynde Stoppenåle Str. 3/9 12 stk. beskrivelse:

  • Mærke: John James
  • Navn: John James Pebbles Assorterede Tynde Stoppenåle Str. 3/9 12 stk.
  • Pris: kr. 35.00
  • ProduktID: 783932300744

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om John James Pebbles Assorterede Tynde Stoppenåle Str. 3/9 12 stk. her.

John James Pebbles Assorterede Tynde Stoppenåle Str. 3/9 12 stk. – Hobbyartikler er kommet for at blive

Det er en dille, der ikke lige går over med det samme – rigtig mange er, glade for at strikke eller hækle, og har fundet sin egen lille uforstyrrede verden her- og det gælder ikke udelukkende kvinder, der i mange generationer har været dem med strikkepindende og hæklenålene. Det er faktisk den yngre generation i dag der har en hæklenål i hånden og lader kreativiten fylde frit. Rito.dk er stedet med de helt rigtige garntyper, hæklepinde osv.. Du får oven i købet, prisgaranti og en returret på flotte 365 dage, så du får også ro i maven, når du køber John James Pebbles Assorterede Tynde Stoppenåle Str. 3/9 12 stk..

John James Pebbles Assorterede Tynde Stoppenåle Str. 3/9 12 stk. med prisgaranti

John James Pebbles Assorterede Tynde Stoppenåle Str. 3/9 12 stk. er klar til dig her i shoppen. Du finder den i den populære kategori Syning > Sytilbehør > Nåle. Din pakke kommer hjem til dig med hele 365 dages returret med din pakke når du køber John James Pebbles Assorterede Tynde Stoppenåle Str. 3/9 12 stk.. Mange er udmærket klar over, at man køber din John James Pebbles Assorterede Tynde Stoppenåle Str. 3/9 12 stk. hos den populære shop Rito.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Her i online shoppens kæmpe udvalg finder du noget for alle, det kan jo passende være John James Pebbles Assorterede Tynde Stoppenåle Str. 3/9 12 stk.. Købes der ind i online webshops kan priserne findes lavere end i butikker- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

John James Pebbles Assorterede Tynde Stoppenåle Str. 3/9 12 stk. med 365 dages returret (Ja, et helt års returret!)

Når du handler online, giver de dig lidt bedre rettigheder, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. efter du har foretaget dit køb på nettet, og du kan finde webshops der giver mere end de 14 dage, de er forpligtet til. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, på tværs af forskellige webshops. Din sammenligning kan du rent faktisk lave når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse – ved online handel der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “John James Pebbles Assorterede Tynde Stoppenåle Str. 3/9 12 stk.”

SKU: 783932300744
Category:
Tags:

John James Pebbles Assorterede Tynde Stoppenåle Str. 3/9 12 stk. – John James Pebbles Assorterede Tynde Stoppenåle indeholder 12 små stoppenåle i størrelse 3/9. De kommer i et gult etui. John James Pebbles er en smart serie af nåle i et aflangt, rundt etui. Bunden af etuiet har farve efter hvilken type nåle, der er i