Elastik Rund Hvid 1mm 3m

kr. 19,00
Elastik Rund Hvid 1mm er en fin elastik til dine hjemmelavede projekter. Elastik Rund Hvid 1mm indeholder 3m elastik. Elastikken er lavet af polyester og elastan. Features: Colour: White Material: polyester & elastane Length: 3 meters Width: 1 mm … læs mere her

Er Elastik Rund Hvid 1mm 3m på lager?

Annonce
Køb Elastik Rund Hvid 1mm 3m

Beskrivelse

Elastik Rund Hvid 1mm 3m beskrivelse:

  • Mærke: VJ Green
  • Navn: Elastik Rund Hvid 1mm 3m
  • Pris: kr. 19.00
  • ProduktID: 7316712113734

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Elastik Rund Hvid 1mm 3m her.

Elastik Rund Hvid 1mm 3m – Hobbyartikler er kommet for at blive

Det er en dille, der ikke lige går over med det samme – rigtig mange er, startet på at bruge strikning og hækling som meditation- og du bliver måske overrasket når du læser, at det ikke kun er damer oppe i alderen, der traditionelt har stået for det med at strikke og hækle i mange generationer. Målgruppen har rykket sig langt ned i alder der køber garn, stikkepinde, strikkemønstre osv. Rito.dk er landets førende webshop indenfor garn, og det der hører sig til. Det er let at beslutte sig for at købe garn, når man får, prisgaranti og et helt år hvor du kan fortryde dig køb – der er 365 dages returret, så der er vist ikke nogen grund til ikke at bestille Elastik Rund Hvid 1mm 3m.

Elastik Rund Hvid 1mm 3m med prisgaranti

Elastik Rund Hvid 1mm 3m er en af de håndplukkede varenumre her i shoppen i den eftertragtede varegruppe Håndarbejde > Elastik > Elastiksnor / Elastikbånd / Elastiktråd. Din pakke kommer hjem til dig med hele 365 dages returret med din pakke når du køber Elastik Rund Hvid 1mm 3m. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din Elastik Rund Hvid 1mm 3m fra den meget brugte forhandler Rito.dk, der giver dig det store udvalg af de produkter du leder efter. Vi har håndplukket varerne og blandt dem finder du noget for alle, som jo fx kan være Elastik Rund Hvid 1mm 3m. Købes der ind i online webshops er priserne bedre- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Elastik Rund Hvid 1mm 3m med 365 dages returret (Ja, et helt års returret!)

Når du lader dig friste, og får købt nogle produkter online, er du sikret lidt bedre rettigheder, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, og nogle webshops har valgt at give mere end de 14 dage, de er forpligtet til. Derudover har du et meget større udvalg, som gør det let at sammenligne priser, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Og du kan faktisk sammenligne priser direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online køen er der slet ikke, når du handler online, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “Elastik Rund Hvid 1mm 3m”

Elastik Rund Hvid 1mm 3m – Elastik Rund Hvid 1mm er en fin elastik til dine hjemmelavede projekter. Elastik Rund Hvid 1mm indeholder 3m elastik. Elastikken er lavet af polyester og elastan. Features: Colour: White Material: polyester & elastane Length: 3 meters Width: 1 mm