DMC Petra nr. 5 Hæklegarn Unicolor 5615 Lys Perlegrå

Original price was: kr. 69,00.Current price is: kr. 66,00.
DMC Petra nr. 5 er en garnkvalitet, der har fået tildelt nr. 5. Det er blot én af de mange kvaliteter, som producenten kan byde på. Det er bomuldsgarn, der er fremstillet af 100 % bomuld. Garnet kan bruges til både hækling og brodering, hvor mulighederne … læs mere her

Er DMC Petra nr. 5 Hæklegarn Unicolor 5615 Lys Perlegrå på lager?

Annonce
Køb DMC Petra nr. 5 Hæklegarn Unicolor 5615 Lys Perlegrå

Beskrivelse

DMC Petra nr. 5 Hæklegarn Unicolor 5615 Lys Perlegrå beskrivelse:

  • Mærke: DMC
  • Navn: DMC Petra nr. 5 Hæklegarn Unicolor 5615 Lys Perlegrå
  • Pris: kr. 66.00
  • ProduktID: 077540550449

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om DMC Petra nr. 5 Hæklegarn Unicolor 5615 Lys Perlegrå her.

DMC Petra nr. 5 Hæklegarn Unicolor 5615 Lys Perlegrå – Hobbyartikler er kommet for at blive

Det er en dille, der ikke lige går over med det samme – rigtig mange er, startet på at bruge strikning og hækling som meditation- og tro ikke det kun er kvinder, der i mange generationer har været dem med strikkepindende og hæklenålene. Det er ligeså ofte de unge i dag der køber garn, stikkepinde, strikkemønstre osv. Rito.dk er stedet med de helt rigtige garntyper, hæklepinde osv.. Oven i hatten får du, prisgaranti og du kan tilmed returnere din vare inden for 365 dage, så få nu bare fyldt den kurv med DMC Petra nr. 5 Hæklegarn Unicolor 5615 Lys Perlegrå.

DMC Petra nr. 5 Hæklegarn Unicolor 5615 Lys Perlegrå med prisgaranti

DMC Petra nr. 5 Hæklegarn Unicolor 5615 Lys Perlegrå er ret populær blandt alle vores varer i onlineshoppen i vores gruppe af varer Garn > Garn Producenter > DMC > DMC Petra nr. 5. Når du bestiller her får du hele 365 dages returret med din pakke når du køber DMC Petra nr. 5 Hæklegarn Unicolor 5615 Lys Perlegrå. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber DMC Petra nr. 5 Hæklegarn Unicolor 5615 Lys Perlegrå i den kendte webshop Rito.dk, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her er der helt sikkert noget for dig, og der kan klikkes køb på DMC Petra nr. 5 Hæklegarn Unicolor 5615 Lys Perlegrå. Ved at købe dine varer i en webshop kan priserne være lavere- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

DMC Petra nr. 5 Hæklegarn Unicolor 5615 Lys Perlegrå med 365 dages returret (Ja, et helt års returret!)

Hvis du shopper online, får du andre fordele, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. Derudover har du et meget større udvalg, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, på tværs af forskellige webshops. Og du kan faktisk sammenligne priser på alle tider af døgnet, så længe du er online. Når du handler online er du også fri for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “DMC Petra nr. 5 Hæklegarn Unicolor 5615 Lys Perlegrå”

SKU: 077540550449
Category:
Tags:

DMC Petra nr. 5 Hæklegarn Unicolor 5615 Lys Perlegrå – DMC Petra nr. 5 er en garnkvalitet, der har fået tildelt nr. 5. Det er blot én af de mange kvaliteter, som producenten kan byde på. Det er bomuldsgarn, der er fremstillet af 100 % bomuld. Garnet kan bruges til både hækling og brodering, hvor…