DMC Mouliné Satin Floss Broderigarn 352 Lys Fersken

Original price was: kr. 22,00.Current price is: kr. 21,00.
DMC Mouliné Satin Floss er broderigarn i højeste kvalitet. Garnet er fremstillet af 100 % rayon og kommer i et bredt farvekort. Garnet er sammensat af 6 tråde, som let kan adskilles og bruges hver for sig. Sætter du pris på at brodere i din fritid, kan du … læs mere her

Er DMC Mouliné Satin Floss Broderigarn 352 Lys Fersken på lager?

Annonce
Køb DMC Mouliné Satin Floss Broderigarn 352 Lys Fersken

Beskrivelse

DMC Mouliné Satin Floss Broderigarn 352 Lys Fersken beskrivelse:

  • Mærke: DMC
  • Navn: DMC Mouliné Satin Floss Broderigarn 352 Lys Fersken
  • Pris: kr. 21.00
  • ProduktID: 077540660513

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om DMC Mouliné Satin Floss Broderigarn 352 Lys Fersken her.

DMC Mouliné Satin Floss Broderigarn 352 Lys Fersken – Hobbyartikler er kommet for at blive

Det er ikke nyt, men flere og flere er, vendt tilbage til den gode gamle strikning- og du tager fejl, hvis du tror, det kun er kvinder, som før i tiden var dem, som strikkede og hæklede på livet løs. Målgruppen har rykket sig langt ned i alder der køber garn, stikkepinde, strikkemønstre osv. Rito.dk har nogle rigtig gode bud på garn, strikkepinde osv. i god kvalitet. Det er let at beslutte sig for at købe garn, når man får, prisgaranti og du kan tilmed returnere din vare inden for 365 dage, så du kan med ro i dit sind købe DMC Mouliné Satin Floss Broderigarn 352 Lys Fersken.

DMC Mouliné Satin Floss Broderigarn 352 Lys Fersken med prisgaranti

DMC Mouliné Satin Floss Broderigarn 352 Lys Fersken kan du finde sammen med resten af de populære fra varer i den altid eftertragtede varekategori Garn > Garn Producenter > DMC > DMC Mouliné Broderigarn > DMC Mouliné Satin Floss. Du får også hele hele 365 dages returret med når du køber DMC Mouliné Satin Floss Broderigarn 352 Lys Fersken. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres DMC Mouliné Satin Floss Broderigarn 352 Lys Fersken fra den meget brugte forhandler Rito.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. Hos webshoppens store udvalg finder du noget for alle, og der kan klikkes køb på DMC Mouliné Satin Floss Broderigarn 352 Lys Fersken. Køber du varer online kan priserne findes lavere end i butikker- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

DMC Mouliné Satin Floss Broderigarn 352 Lys Fersken med 365 dages returret (Ja, et helt års returret!)

Forbrugere der køber produkter i danske webshops, får du nogle bedre betingelser, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Dine varer skal kunne returneres i 14 dage. når dine varer købes i en shop, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere end de 14 dage, de er forpligtet til. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, på tværs af forskellige webshops. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Du kan også springe en lang kø ved kassen over så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “DMC Mouliné Satin Floss Broderigarn 352 Lys Fersken”

DMC Mouliné Satin Floss Broderigarn 352 Lys Fersken – DMC Mouliné Satin Floss er broderigarn i højeste kvalitet. Garnet er fremstillet af 100 % rayon og kommer i et bredt farvekort. Garnet er sammensat af 6 tråde, som let kan adskilles og bruges hver for sig. Sætter du pris på at brodere i din fritid,…