Infinity Hearts Sikkerhedsøjne/Amigurumi øjne Guld 10mm – 5 sæt

Original price was: kr. 40,00.Current price is: kr. 30,00.
Tøjdyr, hæklede eller strikkede bamser får et mere levende udtryk, når du fastmonterer disse sikkerhedsøjne. Denne type sikkerhedsøjne bruges typisk på den japanske hæklestil amigurumi, som er blevet meget populær i Danmark. De små hæklede figurer på 5-10 … læs mere her

Er Infinity Hearts Sikkerhedsøjne/Amigurumi øjne Guld 10mm - 5 sæt på lager?

Annonce
Køb Infinity Hearts Sikkerhedsøjne/Amigurumi øjne Guld 10mm - 5 sæt

Beskrivelse

Infinity Hearts Sikkerhedsøjne/Amigurumi øjne Guld 10mm – 5 sæt beskrivelse:

  • Mærke: Infinity Hearts
  • Navn: Infinity Hearts Sikkerhedsøjne/Amigurumi øjne Guld 10mm – 5 sæt
  • Pris: kr. 30.00
  • ProduktID: 5713410006894

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Infinity Hearts Sikkerhedsøjne/Amigurumi øjne Guld 10mm – 5 sæt her.

Infinity Hearts Sikkerhedsøjne/Amigurumi øjne Guld 10mm – 5 sæt – Hobbyartikler er kommet for at blive

Mange er i den seneste tid, vendt tilbage til den gode gamle strikning- og det gælder ikke udelukkende kvinder, der i mange generationer har været dem med strikkepindende og hæklenålene. Målgruppen har rykket sig langt ned i alder der sidder med strikkepindende og slår masker op. Rito.dk sørger for at du kan finde det rigtige udstyr til de rigtige priser – både når det gælder garn, strikkepinde, hæklepinde og strikkeopskrifter. Oven i hatten får du, prisgaranti og et helt år hvor du kan fortryde dig køb – der er 365 dages returret, så du får også ro i maven, når du køber Infinity Hearts Sikkerhedsøjne/Amigurumi øjne Guld 10mm – 5 sæt.

Infinity Hearts Sikkerhedsøjne/Amigurumi øjne Guld 10mm – 5 sæt med prisgaranti

Infinity Hearts Sikkerhedsøjne/Amigurumi øjne Guld 10mm – 5 sæt er en af de førende varer her på shoppen, og ligger i den godt sælgende kategori Håndarbejde > Bamse- og nissetilbehør > Sikkerhedsøjne. Husk du får hele hele 365 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge Infinity Hearts Sikkerhedsøjne/Amigurumi øjne Guld 10mm – 5 sæt. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres Infinity Hearts Sikkerhedsøjne/Amigurumi øjne Guld 10mm – 5 sæt ved den velkendte shop Rito.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her kan du helt sikkert finde noget du kan li, og der er det oplagte valg Infinity Hearts Sikkerhedsøjne/Amigurumi øjne Guld 10mm – 5 sæt. Når du handler online er varerne billigere- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Infinity Hearts Sikkerhedsøjne/Amigurumi øjne Guld 10mm – 5 sæt med 365 dages returret (Ja, et helt års returret!)

Når du svinger kortet i de danske webshops, er du sikret lidt bedre rettigheder, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. efter dit online køb, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Derudover har du et meget større udvalg, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Din sammenligning kan du rent faktisk lave så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. En anden ting du også slipper for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, alternativt kan de sendes til dig arbejde, og få den løsning, der passer bedst for dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “Infinity Hearts Sikkerhedsøjne/Amigurumi øjne Guld 10mm – 5 sæt”

Infinity Hearts Sikkerhedsøjne/Amigurumi øjne Guld 10mm – 5 sæt – Tøjdyr, hæklede eller strikkede bamser får et mere levende udtryk, når du fastmonterer disse sikkerhedsøjne. Denne type sikkerhedsøjne bruges typisk på den japanske hæklestil amigurumi, som er blevet meget populær i Danmark. De små hæklede figurer på 5-10