Scheepjes Softfun Denim Garn Print 505 Orangerød

kr. 32,00
Features: Colour: Orange-red Material: 60% cotton & 40% acrylic Yarn group: B (20 – 22 meshes) Needle Size: 3,5 – 4 mm Weight / Length: 50 grams = about 140 meters Gauge: 10 x 10 cm = 21 m x 30p Wash & Care: Machine wash 30°C / Dry flat Colour code: 505 … læs mere her

Er Scheepjes Softfun Denim Garn Print 505 Orangerød på lager?

Annonce
Køb Scheepjes Softfun Denim Garn Print 505 Orangerød

Beskrivelse

Scheepjes Softfun Denim Garn Print 505 Orangerød beskrivelse:

  • Mærke: Scheepjes
  • Navn: Scheepjes Softfun Denim Garn Print 505 Orangerød
  • Pris: kr. 32.00
  • ProduktID: 8717738975051

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Scheepjes Softfun Denim Garn Print 505 Orangerød her.

Scheepjes Softfun Denim Garn Print 505 Orangerød – Hobbyartikler er kommet for at blive

Måske har du også lagt mærke til det – der er mange i dag, der er, hoppet på den nye trend med strikning og hækling- og du får dig en overraskelse, hvis du tror, det er den ældre generation, der i vores bevidsthed jo er dem, vi ser som de traditionelle strikkere. Det er faktisk den yngre generation i dag der nyder at gøre brug af deres kreativitet med garn og pinde. Rito.dk er stedet med de helt rigtige garntyper, hæklepinde osv.. Skulle du være i tvivl om prisen, så giver de dig, prisgaranti og en returret på flotte 365 dage, så alle grunde til ikke at købe er faktisk væk – så køb du blot Scheepjes Softfun Denim Garn Print 505 Orangerød.

Scheepjes Softfun Denim Garn Print 505 Orangerød med prisgaranti

Scheepjes Softfun Denim Garn Print 505 Orangerød er en af mange varer her på shoppen og findes i den godt sælgende kategori Garn > Garn Producenter > Scheepjes > Scheepjes Softfun Denim. Når du bestiller her får du hele 365 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af Scheepjes Softfun Denim Garn Print 505 Orangerød. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber Scheepjes Softfun Denim Garn Print 505 Orangerød i den kendte webshop Rito.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Blandt alle varerne i shoppen finder du noget for alle, som jo fx kan være Scheepjes Softfun Denim Garn Print 505 Orangerød. Købes der ind i online webshops er priserne mere attraktive end i butikkerne- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Scheepjes Softfun Denim Garn Print 505 Orangerød med 365 dages returret (Ja, et helt års returret!)

Det er værd at huske på, når der shoppes online, er du sikret lidt bedre rettigheder, end hvis du handler i en fysisk butik. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, en del shops efterhånden giver endnu mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, som gør det let at sammenligne priser, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. En anden ting du også slipper for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, alternativt kan de sendes til dig arbejde, og det giver en god fleksibilitet for dig. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik – det er slut nu, når du handler online så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “Scheepjes Softfun Denim Garn Print 505 Orangerød”

Scheepjes Softfun Denim Garn Print 505 Orangerød – Features: Colour: Orange-red Material: 60% cotton & 40% acrylic Yarn group: B (20 – 22 meshes) Needle Size: 3,5 – 4 mm Weight / Length: 50 grams = about 140 meters Gauge: 10 x 10 cm = 21 m x 30p Wash & Care: Machine wash 30°C…