Allround medium limlak, 500ml

kr. 79,00
Anvendes både som lak, lim og malemiddel. Som lak: fortyndes evt. med vand. Tørrer op med en klar, blank til dels vandfast overflade. Som lim: Binder på næsten alle overflader, specielt velegnet til collagearbejde. Som malemiddel: kan tilføres de fle Fe … læs mere her

Er Allround medium limlak, 500ml på lager?

Annonce
Køb Allround medium limlak, 500ml

Beskrivelse

Allround medium limlak, 500ml beskrivelse:

  • Mærke: A-color
  • Navn: Allround medium limlak, 500ml
  • Pris: kr. 79.00
  • ProduktID: 5707167162569

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Allround medium limlak, 500ml her.

Allround medium limlak, 500ml – Hobbyartikler er kommet for at blive

Flere og flere er, hoppet på den nye trend med strikning og hækling- og du tager fejl, hvis du tror, det kun er kvinder, som vi jo er vant til strikker og hækler hele tiden. Vi er rykket et par generationer ned i dag der har taget strikning og hækling til sig, som deres bedstemødre gjorde. Rito.dk sørger for at du kan finde det rigtige udstyr til de rigtige priser – både når det gælder garn, strikkepinde, hæklepinde og strikkeopskrifter. De giver dig også, prisgaranti og et helt år hvor du kan fortryde dig køb – der er 365 dages returret, så der er vist ikke nogen grund til ikke at bestille Allround medium limlak, 500ml.

Allround medium limlak, 500ml med prisgaranti

Allround medium limlak, 500ml kan du finde sammen med resten af de populære fra varer i vores varekategori Tilbehør & Redskaber > Lim / Limpistoler / Lak > Limlak. Det er ret godt at du får hele 365 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af Allround medium limlak, 500ml. Her i Danmark er der mange, der køber deres Allround medium limlak, 500ml i den kendte webshop Rito.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. Vi har håndplukket varerne og blandt dem kan du shoppe løs efter lækre varer, og der kan klikkes køb på Allround medium limlak, 500ml. Købes der ind i online webshops kan priserne være lavere- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Allround medium limlak, 500ml med 365 dages returret (Ja, et helt års returret!)

Når du lader dig friste, og får købt nogle produkter online, får du andre fordele, end hvis du handler i en fysisk butik. Dine varer skal kunne returneres i 14 dage. når dine varer købes i en shop, der er endda shops, der vælger at give mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. Derudover har du et meget større udvalg, som gør det let at sammenligne priser, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Du kan oven i købet gøre det når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og få den løsning, der passer bedst for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “Allround medium limlak, 500ml”

Allround medium limlak, 500ml – Anvendes både som lak, lim og malemiddel. Som lak: fortyndes evt. med vand. Tørrer op med en klar, blank til dels vandfast overflade. Som lim: Binder på næsten alle overflader, specielt velegnet til collagearbejde. Som malemiddel: kan tilføres de fle Fe